Radiohead, CMX, Foo Fighters, Tyrantti… – Parasta juuri nyt -listalla viiksihevataan ja katsotaan ihmistä

"Minuus on epämääräinen, liukuva pala saippuaa, josta ei saa otetta", tuumii viikon vieras.
8.6.2017 16:40

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Aivan mahotonta on jälleen kerran se, kuinka paljon uutta upeaa ja rapeaa musiikkia voikaan yhden viikon aikana kuultaviin ilmaantua.

Onneksi olemme taas uorittaneet esiseulontaa puolestanne. Viikolla 23 tiensä soittarillemme ovat löytäneet muun muassa Run-singlensä julkaissut, 19.6. Helsingin Rock The Beach -tapahtuman pääesiintyjänä nähtävä Foo Fighters, OK Computer -klassikkonsa juhlapainokselle aiemmin julkaisemattoman I Promise -kappaleen sisällyttänyt Radiohead, albumikriitikkomme ilmiliekkeihin lietsonut Verneri Pohjola, Amen-trilogiansa päätökseen saattanut Mikko Joensuu sekä vanhan kunnon viiksihevin nimeen vannova Tyrantti.

Delay Trees -yhtyeesäänkin tiedettävä Rami Vierula kertoo viime viikolla kinkereihimme kurvanneesta, Ajantajuton-ep:nsä Muutun taas -kappaleesta näin:

Ehkä laulu kertoo häiriöisen mielen hyväksymisestä ja hetkellisyyden tärkeydestä. Siitä, että muutos on hyväksyttävä koko ajan läsnä olevana henkisenä sfäärinä, jossa nyt on jotain abstraktia ja ohikiitävää. Minuuskin on näin ollen epämääräinen, liukuva pala saippuaa, josta ei saa otetta. Terveiset kaikille mielipuolille!

Mukaan laululetkaan on mahdutettu myös esimerkiksi ”hengästyttävän ilkeääCMX:ää, abbahtavaa Arcade Firea ja keskustelua herättänyttä Timo Rautiaista Trio Niskalaukauksineen, joten eiköhän näillä taas hetken aikaa pärskiä jaksa!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 23/2017)

Parasta juuri nyt -lista myös YouTubessa ja Deezerissä.

Lisää luettavaa