Haikaroita ja matkamuistoja – Parasta juuri nyt -lista taitavia tekstittäjiä pullollaan

Mahtuipa mukaan myös eräs melko legendaarinen brittiryhmä.
19.1.2017 20:56

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Se on tere nääs maar.

Vuoden 2017 kolmannella viikolla suosikkisoittolistaamme dominoivat kotimaiset nuoret sekä hieman jo enemmänkin kokeneet lauluinveistäjät, kun mukana toinen toistaan pätevämmillä kappaleillaan ovat niin Joni Ekman, Samuli Putro, Pekka Tuomi kuin myös Perjantaibiisi-jalustalla taannoin kipaissut Antti Autio.

Mielenkiintoisena tulokkaana nostettakoon esiin Anna-kakkossinglensä yhdessä The Rasmuksen Pauli Rantasalmen ja Niko Lithin kanssa säveltänyt, biisejä co-writenä muillekin artisteille (muun muassa Mikko Pohjolan Bambi ja Pete Parkkosen kohuhitti Kohta sataa) kynäillyt Ulpu.

Yhtye-osastolta kehään kampeavat Star Roving -singlellään takaisin julkaisurintamalle rynnistävä legendaarinen Slowdive, Altered Imagesin vuoden 1982 hittiä lainaava Nouvelle Vague sekä kotoinen Satellite Stories.

Pöllöt-orkesterinsa Rokkauslaulusta meille tarinoi kosketinsoittaja Jukka Herva:

Rokkauslaulu perustuu riffiin, jonka tein noin 15-vuotiaana. Sanat on kirjoitettu yhdeltä istumalta toissa vuonna. Kai tuo vastaa käsitystäni niin sanotusta rokkielämästä. Melko pöljä biisi, mutta sopi ihan hyvin ylijääneistä kappaleista kootulle Ympyrän alla -ep:llemme (pikkukuvassa). Meidän seuraava levy Metsäpalo ilmestyy 24. helmikuuta.

Ja perään tärkeimmät, eli terkut:

Hyviä hiihtokelejä!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 3/2017)

Parasta juuri nyt -lista myös YouTubessa.

Lisää luettavaa