Toistuvat Yllätykset, Tiisu, Pariisin Kevät… – viikon 2 Parasta juuri nyt -listalla haahuillaan, jaetaan tunnustusta ja otetaan kantaa

Vieraana artistitulokas, josta tuntuu toisinaan siltä, että me ihmiset olemme unohtaneet olennaisen.
12.1.2017 19:23

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Heippa taas! Eiköhän aleta pidemmittä jorinoitta latoa nykyhetken maistuvimpia kappaleyksilöitä virtuaalitiskiin.

Listallemme ovat vuoden 2017 järjestyksessään toisella tarkastelujaksolla kavunneet eilisessä haastattelussamme Suomi on poliisivaltio -singleään laajemminkin taustoittanut Tiisu, entisten Yö-miesten Jay Lewisin ja Daffy Terävän Jay Lewis Gang, instrumentalismillaan valloittava Virta, 3.2. ilmestyvään Little Fictions -albumiinsa valmistautuva brittiryhmä Elbow, David Bowie, Magnolia Jazzband, Toistuvat Yllätykset, Huge L & Rekami, London Grammar, The Flaming Lips, You Me At Six, The Acts ja Pariisin Kevät (pääkuvassa kenties ylhäällä Pilvissä lokoisasti pötköttelevä keulamiehensä Arto Tuunela).

Viikon kommenttaattorina toimii sooloartistitulokas Kaapo, joka sanailee viime viikolla Parasta juuri nyt -kahinoihin kirmanneesta Tavaratalojen alttareilla -kipaleestaan näin:

Toisinaan tuntuu, että me ihmiset olemme unohtaneet olennaisen. Sekoillaan some-psykoosissa pitkin kyliä naamat kiinni kännykän näytössä ja juostaan siinä sivussa kaiken maailman rihkaman perässä. Sitten ihmetellään hoo moilasina, kun on vähän tyhjä olo. Se, mikä meidät oikeasti tekee onnelliseks, on rakkaus ja intohimo elämään. Pieniä isoja asioita suurella sydämellä, niin täällä porskutetaan!

Tavaratalojen alttareilla on mun ensimmäinen soolosinkku. Tollasta matskua näköjään tästä jätkästä lähtee, kun pistää silmät kiinni ja antaa mennä. Rennosti vaan eteenpäin!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 2/2017)

Parasta juuri nyt -listan löydät myös YouTubesta.

Lisää luettavaa