25 vuotta posketonta kohkaamista – Knucklebone Oscar juhlistaa merkkivuottaan muhkealla Tavastian-keikalla

9.5.2018 11:42

Knucklebone Oscar on ollut monessa mukana. Viimeisimpänä projektinaan tämä kotimaisen rock’n’rollin villimies on ryhtynyt gospel-saarjaajaksi yhdessä Tuomari Nurmion kanssa, ja aikaisemmin hän on esimerkiksi musisoinut Eero Raittisen kera, työstänyt burleskishow’ta, kiertänyt aina Kiinassa saakka, tähdittänyt elokuvaa ja tuhonnut sellaiset parisataa kitaraa. Kaiken kaikkiaan hienon työn on mies musiikkikentällä tehnyt.

19. toukokuuta Oscar juhlistaa tuoretta gospel-projektiaan Tavastialla, mutta tämä konsertti on paljon muutakin kuin Judge Meets the King -ep:n julkaisukeikka. Tapahtuma nimittäin on samalla Oscarin 25-vuotisjuhlakonsertti, jossa lavalla nähdään runsain mitoin juhlakalun entisiä ja nykyisiä soittokavereita.

Mukana on muun muassa Oscarin ensimmäinen The Hitmen -bändi, UMK:ssa viime vuonna esiintynyt The Shangri-La Rubies, Eero Raittinen, gospelkuoro sekä Mara Balls, jonka Oscar on haastanut ”aivoja raastavaan guitar battleen”. Hyvä!

Knucklebone Oscarin 25-vuotistaiteilijajuhlaan pääsee mukaan 18 euron hintaan, ennakkomyynnin hoitaa Tiketti. Siinä vielä Oskarin itsensä kasaama soittolista menneistä ja nykyisistä musiikillisista urotöistä:

Lisää luettavaa