AC/DC-huhuja liikkuu: uusi albumi tulee pian, yhtye Brian Johnsonin kera kiertueelle?

Shutterstock / AOP

Taas on liikenteessä lupaavia huhuja Australian suunnalta. Sikäläinen hevosmiesten tietotoimisto – eli tarkalleen ottaen radiojuontaja Eddie McGuire – ilmoitti tänä aamuna Triple M Melbourne -ohjelmassaan, että AC/DC julkistaa vielä lähiaikoina sekä uuden albumin että kiertueen. Ja sillä kiertueella saattaa olla mukana monia vanhoja partoja.

Nimittäin Brian Johnson on McGuiren tietojen mukaan jälleen kiertueella mukana, ja kohuissa ryvettynyt Phil Rudd saattaa hänkin olla jossain ominaisuudessa mukana. Johnsonin kuulo-ongelmat olisi täten saatu hallintaan, ja laulajaa edellisellä kiertueella tuurannut Axl Rose olisi vapautettu tehtävistään.

”Minun tietojeni mukaan AC/DC julkaisee uuden albumin helmi–maaliskuussa, ja yhtye lähtee Australian-kiertueelle loka–marraskuussa”, McGuire summasi asian ohjelmassaan. Australiaa sitten seuraisi oletettavasti muu maailma.

AC/DC:n uudesta albumista on liikkunut huhuja aiemminkin, kun sekä Angus Young, Brian Johnson että muutkin bändin jäsenet nähtiin viime vuonna samoihin aikoihin Vancouverissa Warehouse-studion liepeillä. Yhtye itse ei ole suunnitelmistaan vielä kertonut, joten katsotaanpa nyt.