Aerosmith-kitaristi sanoo bändin siirtäneen ”jäähyväiskiertueensa” syksyn keikkoja – syy ilahduttanee faneja

29.3.2017 14:57

Aerosmithin lopetusaikeet ja jäähyväiskiertue – siinäpä piirileikki, johon ei ihan heti pääsekään kärryille. Juupas-eipäs-sanailua ovat harrastaneet lähinnä Steven Tyler ja Joe Perry, joista jälkimmäinen on varsinkin vahvasti sitä mieltä, ettei yhtyeen taru ole päättymässä vielä vähään aikaan.

Tuoreessa AZ Centralin haastattelussa Perry totesi yhtyeen suunnittelevan peräti uutta levyä, jota kitaristin mukaan lähdetään työstämään myöhemmin syksyllä, kun Aero-Vederci Baby! -kiertueen Euroopan-osuus saadaan kesän osalta taputeltua.

– Meidän oli tarkoitus kiertää syksyllä Amerikassa, mutta olemme siirtäneet kiertuetta tuonnemmas. Haluamme mennä studioon ja antaa itsellemme aikaa saada jotain aikaiseksi. Meissä on ehdottomasti vielä virtaa yhteen ellei peräti kahteen levyyn. Mutta saa nähdä, miten hommat etenee, Perry sanoo.

Perry sanoo seuraavan albumin olevan todennäköisemmin ehjempi kokonaisuus kuin bändin edellinen Music From Another Dimension! (2012).

– Sellainen fiilis ainakin on Stevenin kanssa jutellessa tullut, että siihen pyritään. Pääasia on kuitenkin, että varaamme studion ja alamme pistää tavaraa nauhalle.

Lisää luettavaa