Aerosmith-rumpali laukoo kovaa tekstiä Rolling Stonesista: ”Me olemme suorastaan naurettavan paljon kovempia keikalla, koska he eivät ole hääppöinen livebändi”

Aerosmithin rumpali Joey Kramer teki Classic Rockin haastattelussa jotain, mitä nykyään harvoin näkee: lyttäsi itsensä Rolling Stonesin maan rakoon. Mistähän nyt tuulee?

Erityisesti Kramer halusi painottaa, että hänen oma bändinsä pesee brittisuuruuden livebändinä 6–0. Ylipäätään hän ei oikein ymmärrä, miksi Rollareista kuhistaan kaikkien näiden vuosien jälkeenkn.

”Kaikki aina vaahtovat Rolling Stonesista, että Rollarit sitä ja Rollarit tätä. Minä en ole koskaan välittänyt heistä. Bändillä ei ole ollut koskaan mitään tarjottavaa minulle musiikillisesti, eikä varsinkaan rumpuosastolla”, Kramer sanoo ja näyttää samalla, että on mahdollista olla pitämättä Charlie Wattsista, mikä on jo yksinään hämmästyttävää.

”Uskon, että jos tulet katsomaan Aerosmithin keikkaa, ymmärrät nopeasti meidän olevan suorastaan naurettavan paljon parempia, koska he eivät ole hääppöinen livebändi.”

”Joo, he ovat mitä ovat ja niin edelleen, mutta minusta maailmassa ei ole toista meidän kaltaistamme yhtyettä.”

Haastattelu on osa Classic Rockin tulevaa laajempaa artikkelia, joten on vähän epäselvää, missä yhteydessä Rollarit tuli puheeksi.

Tämä biiffi tuli vähän yllättäen, mutta mikäs siinä, tulipahan rockin veteraaniosastollekin vähän säpinää. Keith Richardsin vastinetta odotellessa!