”Aistinko kenties hieman kateutta?” – Sammy Hagar puolustaa Wolfgang Van Halenia David Lee Rothin tylytykseltä

7.2.2024 12:50

Van Halenin entinen laulaja David Lee Roth julkaisi alkuvuodesta Youtube-kanavallaan äänitallenteen, jossa tämä antoi edesmenneen kitaralegenda Eddie Van Halenin pojan Wolfgang Van Halenin – joka soitti bändissä bassoa vuodesta 2006 aina isänsä kuolemaan saakka – kuulla kunniansa. David Lee Roth tylytti Wolfgangia muun muassa siksi, että laulajan mukaan ”se helvetin kakara” oli heittänyt laulajan kutsuvieraita mielivaltaisesti ulos bändin keikoilta.

Muutamaa viikkoa myöhemmin David Lee Roth julkaisi uuden tallenteen, jossa tämä tällä kertaa vastasi Wolfgang Van Halenin kommentteihin siitä, että Van Halenin viimeiseksi jäänyt A Different Kind Of Truth -levy (2012), jolla Wolfgang soittaa bassoa, ei ole tällä hetkellä suoratoistopalveluissa, koska David Lee Roth vihaa albumia eikä halua uusia levyn digijakelusopimuksia. Jälleen kerran David Lee Rothin äänitallenteen sävy oli hyvin ivallinen ja pilkkaava laulajan sanoen levyn olleen ”kuollut syntyessään”.

”Muistatko Leon Spinksin? Entä Larry Holmesin tai Trevor Berbickin? He olivat viimeiset vastustajat, joiden kanssa Muhammad Ali otteli eikä kukaan halua muistaa heitä, koska siinä ei ollut mitään hauskaa. Ja [Wolfgangin] levy Van Halenin kanssa oli kuin nuo matsit”, laulaja sivalsi äänitteellä.

Van Halenissä vuosina 1985–1996 ja uudestaan 2003–2005 laulanut Sammy Hagar, joka on tunnetusti ollut jo pitkään napit vastakkain David Lee Rothin kanssa, puolustaa kuitenkin Wolfgang Van Halenia ja sanoo David Lee Rothin kommenttien kumpuavan mustasukkaisuudesta.

”Kun oikein kuuntelen hänen puheitaan, niin… Aistinko kenties hieman kateutta tai jotain? Tuntuuko hänestä kenties, että hänet on jätetty ulkopuolelle tai jotain?” Hagar totesi viime viikonlopun MusiCares-tapahtuman yhteydessä People-lehdelle.

”En yritä kuulostaa julmalta, mutta [David Lee Rothin] pitäisi varmaan tarkistuttaa lääkityksensä, koska nykyinen ei selvästikään toimi.”

Lisää luettavaa