David Lee Rothista avaruusolennot ovat syy, miksi Sammy Hagar ”suoltaa myrkyllistä vihaa” häntä kohti

Roth vertaa Hagaria kasettinauhuriin, johon on tungettu mehujääpuikko.
19.1.2024 09:25

Ei ole salaisuus, että entiset Van Halen -keulahahmot David Lee Roth ja Sammy Hagar eivät tule toimeen keskenään. Nyt Roth on julkaissut omalla Youtube-kanavallaan videopätkän, jossa tämä kertoo – omaan rothmaiseen tyyliinsä – mistä Hagarin viha häntä kohtaan oikein kumpuaa. Syy on avaruusolennoissa, joiden kaappaamaksi Hagar kertoi vuoden 2011 muistelmissaan tulleensa.

”En ole viimeiseen kymmeneen kesään sanonut hänestä tavuakaan. En yhtäkään, huolimatta siitä jatkuvasta pierukaasusta, jota hän tähän suuntaan osoittaa. Ja luulen, että tässä on sekä tekninen että lääketieteellinen vastaus, joka selittää Sammy Hagarin tilan ja sen, miksi hän jatkuvasti suoltaa myrkyllistä vihaa suuntaamme. Sammy Hagar tuli avaruusolentojen sieppaamaksi ja luotaamaksi”, Roth julistaa.

”En minä tiedä, mitä sellainen toimenpide käytännössä tarkoittaa. Vaatiiko se jonkinlaisen laitteen? Tapahtuuko se säteellä? Emme tiedä, emmekä ehkä koskaan saa tietää. Mutta sen tiedän varmuudella, että jos otat puolikkaan mehujääpuikon ja työnnät sen kasettinauhuriin, soitin ei enää toimi samalla tavalla vaikka kuinka varovasti yrität ottaa puikon pois ja putsata laitetta. Se vain pahenee ja ajan myötä se ei enää toista mitään järkevää. Aivan kuten Sam.”

Red: My Uncensored Life in Rock -kirjassaan Hagar kertoi unestaan, jossa tämä näki avaruusaluksen ja kaksi olentoa, jotka ottivat ”mystisellä langattomalla tavalla” yhteyden häneen ja vaihtoivat tietoja kanssaan. Hagar sanoi myöhemmin MTV:n haastattelussa uskovansa, ettei tapaus ollut pelkkää unta vaan totista totta. Eikä tämä hänen mukaansa ollut ensimmäinen kohtaaminen avaruusolentojen kanssa; Hagar uskoo nähneensä avaruusaluksen jo nelivuotiaana.

”Silloin luulin sen olevan auto, jolla ei ollut renkaita. Asuimme maalla ja näin tämän jutun leijuvan pellon yli. Heittelin sitä kivillä. Ja se tapahtui keskellä päivää”, Hagar kertoi MTV:lle vuonna 2011.

”Olisin voinut kirjoittaa kokonaisen kirjan pelkästään [UFO-jutuista]. Mutta Joe Selvin, joka haastatteli minua kirjaa varten, puhui minut ympäri. Eivät ihmiset halua kuulla sellaista paskaa, hän sanoi.”

Lisää luettavaa