”Anssi Nykäsen puhe… Sitä kuuntelisin vaikka Takkatuvalta Tähtihoviin!” – Maailman wöyhein gaala tänään Helsingissä

31.1.2019 14:27

Jussi ja Antti Hyyrysen kipparoima WÖYH!-yhtye ja Kaskelotti Records järjestävät oman jo lähes legenaarisen maineen saavuttaneen gaalansa kolmannen kerran. Tapahtumapaikkana on Helsingin On The Rocks ja päivämäärä on 31. tammikuuta – toisin sanoen On The Rocksissa juhlitaan tänä iltana alkaen kello 19.

– Tosiaan, kyseessä on kolmas vuosittainen wöyhötyksen multihuipentuma. Kaskelotin artistikattausta edustavat illan esiintyjät WÖYH! ja Marzi Nyman, jonka toinen sooloalbumi Kelluva katedraali ilmestyi viime syksynä. Toki tilaisuudessa jaetaan myös Kultaiset Kaskelotit eri tavoin wöyhötyksen saralla kunnostautuneille henkilöille, kertoo Jussi Hyyrynen.

– Kyseessä on perinteisesti varsin lämminhenkinen ja rento, mutta samalla myös juhlava tilaisuus, jonne toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi. Pukukoodia ei ole, ja wöyhömaustettu gaala-asu saa olla kantajansa näköinen, oloinen ja kokoinen. Punaisen maton salamavaloräiskeen ohella lupaamme progemusiikillisen ilotulituksen hymytakuulla!

Jos mietit gaalailtamaa, niin mihin omat kovimmat odotuksesi kohdistuvat?

– Ainakin kitaravelho Nymanin taikaliikkeisiin… Toki odotan vesi kielellä myös Anssi Nykäsen puhetta, sillä niitä juttujahan kuuntelisin vaikka (Pihtiputaan) Takkatuvalta (Heinolan) Tähtihoviin!

 

Lisää luettavaa