AC/DC:n Brian Johnson sanoo, ettei ole koskaan äänestänyt vaaleissa – ”Haistakoot…”

Innokas autoharrastaja Johnson ei myöskään lämpene sähköautoille.
31.10.2022 13:44

Tuoretta Brianin elämät -elämäkertaansa promotoiva AC/DC:n Brian Johnson antoi hiljattain haastattelun The Telegraph -lehdelle, jonka toimittaja kysyi innokkaana autoiluharrastajana tunnetulta laulajalta, löytyykö tämän kokoelmista yhtään sähköautoa. Johnsonin vastauksen perusteella hän ei ole sähköautojen suuri ystävä.

”Eivät ne ole tulevaisuutta. Ne ovat hyvin likaisia ja niistä eroon pääseminen tulee myös olemaan likaista. Sähköä mainostetaan, koska poliitikot haluavat näyttää vihreiltä ihmisten edessä. Se on pelkkää hevonkukkua. Haistakoot pitkän paskan”, Johnson jyrähtää.

Politiikasta ja poliitikoista puheen ollen 75-vuotias Johnson myös sanoo, ettei ole koskaan elämässään äänestänyt missään vaaleissa.

”Ihmiset toteavat siihen, että ’Jaa, no kaikki on sitten sinun syytäsi’. Ei ei, vaan on sinun syytäsi, kun olet äänestänyt nuo älykääpiöt sisään. Mitä tapahtuisi, jos kumpikaan ehdokkaista ei saisi yhtään ääntä? Vallankumous, se vittu tapahtuisi. Silloin oikeat henkilöt pääsisivät sisään.”

Lisää luettavaa