Bruce Dickinson päätti sitten saapua marraskuussa vierailulle Ouluun

Kappas, Bruce Dickinson pysyttelee edelleen kiireisenä spoken word -hommissa. Tiedote kertoo, että Iron Maidenin laulajasuuruus saapuu 13. marraskuuta Oulun Madetojan saliin isännöimään What does this button do? An evening with Bruce Dickinson -tapahtumaa. Puhetilaisuuden järjestävät Qstock ja Live Nation.

Kaksituntinen, Dickinsonin elämäkertakirjan mukaan nimetty What does this button do? -esitys on jaettu kahteen osaan. Ensin Dickinson tarkastelee värikästä elämäänsä huumorilla ja satiirin keinoin. Jälkimmäisessä puoliskossa myös yleisö pääsee ääneen, kun Dickinson vastaa katsojien kysymyksiin.

”Tämänkaltaisia keikkoja on totuttu yleensä näkemään lähinnä Etelä-Suomessa. On todella hienoa saada toteuttaa maailmantähden yhden miehen show tänne Ouluun. Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus päästä kysymään herra Dickinsonilta se aina mieltä askarruttanut asia”, Qstockin ohjelmavastaava Sandy Kantola toteaa tiedotteessa.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa Ticketmasterin myyntikanavilla maanantaina 3. kesäkuuta. Hintoja ei tiedotteeseen oltu merkitty.