Cannibal Corpse -kitaristin merkillinen sekoilu johti koviin päätöksiin – mies on sivussa yhtyeen tulevalta kiertueelta

20.1.2019 21:31

Uutisoimme viime joulukuussa, kuinka Cannibal Corpse -kitaristi Pat O’Brien joutui ongelmiin lain kanssa mitä eriskummallisimman tapahtumaketjun seurauksena. Sekavia puhunut mieshän tunkeutui tuolloin luvatta naapurinsa asuntoon ja uhkaili häntä häätämään tulleita poliiseja veitsellä samaan aikaan, kun hänen oma asuntonsa oli ilmiliekeissä. Kaiken kukkuraksi palaneesta talosta löytyi savun hälvettyä muun muassa kaksi liekinheitintä, kolme pääkalloa ja reilut 80 erilaista ampuma-asetta.

Nyt yhtye on julkaissut herran edesottamusten aiheuttaman hämmennyksen tiimoilta lausunnon, jonka mukaan O’Brienia ei tulevalla kiertueella tulla näkemään.

”Cannibal Corpse on ilmoittanut, että Erik Rutan paikkaa kitaristi Pat O’Brienia sillä välin, kun tämä selvittelee henkilökohtaisia asioitaan. Rutan esiintyy yhtyeen kanssa Decibel Magazine -kiertueella sekä toukokuussa alkavalla Slayerin jäähyväiskiertueen Yhdysvaltain-osuudella Slayerin, Lamb of Godin sekä Amon Amarthin kanssa.”

Cannibal Corpsen levy-yhtiö vakuuttaa Loudwirelle, että Pat O’Brien on tulevasta esiintymistauostaan huolimatta edelleen yhtyeen jäsen.

Lisää luettavaa