”Oksensin kuppiin ja join sen Mansonin edessä” – Corey Taylorin vuosituhannen alun sekoilu järkytti jopa Marilyn Mansonia

Corey Taylor muisteli hieman menneitä Rolling Stonen haastattelussa ennen Slipknotin ja Marilyn Mansonin yhteiskiertueen alkua. Juttutuokion aikana Taylor tunnustautuu kovaksi Manson-faniksi ja pitää tämän läpimurtoalbumia yhtenä kaikkien aikojen levytyksistä koko musiikin historiassa.

– Rakastan hänen musiikkiaan. Rakastan sitä mitä hän edustaa. Vaikka hän onkin muuttunut hieman muutaman viime vuoden aikana, pidän siitä kuinka hän yrittää edelleen rikkoa rajoja ja laajentaa repertuaariaan. Antichrist Superstar on mielestäni edelleen yksi kaikkien aikojen parhaista albumeista, enkä tarkoita nyt vain metallia, rokkia tai muutakaan, vaan ylipäätään musiikkia. Se on yksi niistä levyistä joita voin kuunnella alusta loppuun skippaamatta kappalettakaan.

Slipknot ja Manson kiersivät ensimmäisen kerran yhdessä vuoden 2001 Ozzfestin merkeissä ja ainakin Taylorin muistoissa meno oli tuolloin suhteellisen villiä.

– Olin melko päihtyneessä tilassa koko kiertueen ajan. Muistan kuitenkin, että kerran oksensin kuppiin ja join sen Mansonin edessä. Hän vähän pimahti siitä, eikä tiennyt miten suhtautua asiaan. Lopulta hän kuitenkin juoksi pukuhuoneeseemme kalsareissaan ja ikään kuin tanssi meille hetken, ennen ryntäämistään takaisin ulos. Olimme vähän että, ”mitä helvettiä juuri tapahtui?”

Että sellaisia seikkailuja pojilla.

Tänään Tennesseen Nashvillesta starttaavan yhteiskiertueen aloitusta jouduttiin siirtämään kahdella viikolla Taylorin selkäleikkauksen johdosta.