Corey Taylor koki hiljattain ”täydellisen romahduksen” – kertoo tilanteestaan rankassa someviestissä

25.1.2024 12:51

Slipknot-laulaja Corey Taylor julkaisi viime syyskuussa toisen sooloalbuminsa CMF2. Miehen fanikunta kuitenkin hämmentyi, kun Taylor ilmoitti aiemmin tässä kuussa peruvansa Pohjois-Amerikkaan suunnitellut keikkapäivät. Hämmennystä lisäsi se, että laulaja aikoo perumisista huolimatta hoitaa Aasiaan buukatun minikiertueensa maalis–huhtikuun vaihteessa. Nyt Taylor kommentoi aihetta Instagramissa julkaistulla videolla, joka antaa melko karun kuvan artistin tilanteesta.

”Ymmärrän, miksi monet teistä ovat hermostuneet asiasta, joten kerron asiat nyt niin kuin ne ovat. Koin viime vuoden aikana täydellisen mielenterveyden, egon ja koko hela hoidon romahduksen, joka oli hyvin lähellä kulminoitua retkahtamiseen”, päihdeongelmista kärsinyt Taylor kertoo.

”Niinpä haluan sanoa, että tarvitsin aikaa palautumiseen sekä aikaa mieleni ja sydämeni kuntoon saamiseen. Syy siihen, miksi pidän Aasian-keikat kalenterissa, on se, että kysymyksessä on vain neljä keikkaa viikon aikana. Kokeilen, miten selviydyn niistä, ja menen eteenpäin päivä kerrallaan. Yritän nyt hoitaa itse itseäni, hommata tarvitsemaani apua ja viettää aikaa perheeni kanssa.”

Taylor pahoittelee vielä keikkojen perumisen aiheuttamaa mielipahaa ja toteaa yrittävänsä parhaansa mukaan päästä jälleen jaloilleen. Katso miehen videoviesti alempaa:

Lisää luettavaa