Dave Mustaine ei ole huolissaan keikoilla yleistyneestä tavaroiden heittelystä: ”Jos annat ihmisille hyvän show’n, he eivät tee sellaista”

Megadeth-nokkamies otti kantaa ikävään ilmiöön.
3.8.2023 07:21

Tavaroiden heitteleminen lavalle keikan aikana ei ole mikään uusi ilmiö, mutta se näyttää yleistyneen etenkin tämän kesän aikana melkoisesti. Yleisöstä on lentänyt lavoille mitä erikoisempia esineitä puhelimista dildoihin, ja pahimmassa tapauksessa heittelystä on aiheutunut henkilövahinkoja. Muun muassa poptähti Adele ja Foreigner-solisti Kelly Hansen ovat puhuneet ilmiöstä ja varoitelleet sen vaaroista.

Viime viikolla Suomessakin esiintynyt Megadeth-kippari Dave Mustaine kertoi oman kantansa aiheeseen ruotsalaisen SVT:n tuoreessa haastattelussa. Toisin kuin muusikkokollegansa, Mustaine ei ole lainkaan huolissaan ilmiöstä.

”Ihmiset heittelevät jotain jos he eivät pidä sinusta. Ehkä asia on kehittynyt siten, että mätien tomaattien tilalla on dildoja, en tiedä. Jos annat ihmisille hyvän show’n, he eivät tee sellaista. Älä siis nouse lavalle käyttäytymään kuin mikäkin vitun hemmoteltu kakara ja käske heitä lopettamaan tavaroiden heittely”, Mustaine sanoo mahdollisesti Adelen avautumiseen viitaten.

”Minun ei tarvitse olla huolissani siitä. Sitä paitsi, näköni on niin huono, etten todennäköisesti edes näkisi ilmassa lentävää esinettä ennen kuin on liian myöhäistä.”

Lisää luettavaa