David Crosby jälleen vauhdissa – Laukoi Twitterissä tylyä tekstiä The Doorsista

"Morrison ei ollut hyvä laulajana eikä runoilijana", tuumaa Crosby.
23.4.2019 13:16

Crosby, Stills & Nash -kokoonpanosta sekä The Byrdsistä tunnettu laulaja-lauluntekijä David Crosby tunnetaan myös miehenä, joka ei varo sanomisiaan ja tuo mielipiteitään mielellään julki erityisesti Twitterissä. Muusikko on esimerkiksi ollut usein sanasodassa toisen rääväsuun, Ted Nugentin kanssa.

Viime viikonloppuna Crosby oli jälleen vauhdissa ja kävi seuraajiensa kanssa dialogia hyvinkin pitkään. Jossain vaiheessa mies onnistui kuitenkin suututtamaan joukon The Doors -faneja haukkumalla yhtyeen sekä bändin ikonisen nokkamiehen Jim Morrisonin lyttyyn.

”Surkeaa. Kitarat ja rummut aika okei. Kosketinjutut kamalia ja hänen vasemman käden bassot olivat järkyttävät. Morrison ei ollut hyvä laulajana eikä runoilijana. Poseri. Sori vaan”, Crosby tylytti yliarvostettuna pitämäänsä yhtyettä.

”’Vaarallinen’ on hauskin sana, jolla heitä olen kuullut kuvailtavan. He olivat yhtä vaarallisia kuin pupujussi.”

Myöhemmin Crosby tuli kuitenkin jo hieman katumapäälle ja totesi lopettavansa Doorsin haukkumisen, koska hänestä se ”on kuin potkisi rampaa”.

”Osa pahoitti mielensä ja osa on kanssani samaa mieltä, mutta kaiken kaikkiaan se ei tunnu vain hyvältä. Joten… Puhutaan vaikka meidän kuvottavasta presidentistämme!” Crosby vaihtoi ovelasti puheenaihetta.

Lisää luettavaa