David Lee Rothin kommentti tuoreessa haastattelussa: Eddie Van Halen ”ei voi hyvin”

David Lee Roth.

Diamond Dave aloitti puolestaan juuri residenssin Las Vegasissa.

David Lee Roth aloitti viime keskiviikkona (8.1.) yhdeksän residenssikeikan putken Las Vegasin House of Bluesissa. Avausillan aikana kuultiin paljon klassikoita niin laulajan soolouralta kuin myös Van Halenin tuotannosta. Alapuolelta löydät yleisöstä kuvattuja videopätkiä kyseiseltä keikalta.

David Lee Roth antoi residenssikeikkojensa tiimoilta myös haastatteluja monille medioille ja Las Vegas Review-Journalille antamassaan haastattelussa tämä antaa ymmärtää, ettei kitarasankari Eddie Van Halenin terveydentila ole tällä hetkellä kovin hyvällä tolalla, kuten viime aikoina on huhuttukin. Ja koska Van Halen -yhtyeen uusi tuleminen ei yrityksistä huolimatta ole näköpiirissä, päätti Diamond Dave siksi jatkaa soolohommien merkeissä.

”Ed ei voi hyvin. Ja laulaminen sekä tanssiminen ovat katoava taito – niitä pitää harjoittaa jatkuvasti ja rutiininomaisesti”, Lee Roth kommentoi.

Mitään varmaa tietoa ei Eddie Van Halenin terveydentilasta vielä tässäkään vaiheessa kuitenkaan ole eivätkä kitaristi itse tai tämän edustajat ole kommentoineet huhuja tai kollegoidensa viime aikaisia lausuntoja.