Exodus perui Euroopan-kiertueen – taustalla ikävä syy

22.5.2023 21:01

Amerikkalainen thrash metal -pioneeri Exodus on joutunut perumaan Euroopan-kiertueensa. Rundin piti käynnistyä Saksasta toukokuun lopulla ja päättyä keikkaan Hellfest-tapahtumassa 18. kesäkuuta.

Perumispäätöksen taustalta löytyvä syy on kovin murheellinen. Kitaristi Gary Holtin veli Charles Holt nimittäin joutui Roomassa taksin töytäisemäksi joitakin viikkoja sitten, ja kitaristi onkin muun muassa käynnistänyt GoFundMe-kampanjan onnettomuudesta aiheutuneiden kulujen peittämiseksi.

Tilanne on ottanut koville. Holt sanoo:

”Niin paljon kuin se sattuukin, olemme peruuttaneet Euroopan-kiertueemme. Mielenterveyteni on ollut viime aikoina koetuksella, kun olen tehnyt töitä saadakseni ainoan elävän sukulaiseni kotiin. Olen pahoillani, mutta minun pitää asettaa veljeni nyt etusijalle. Samalla minun täytyy saada myös oma pääni kuntoon.”

Laulaja Steve ”Zetro” Souza lisää:

”Kaikille ystävillemme ja faneillemme… Erittäin raskain sydämin joudumme ilmoittamaan, että tuleva kiertue joudutaan valitettavasti perumaan.

Kuten monet teistä jo tietävät, Gary Holtin veli joutui Italiassa onnettomuuteen, ja tämän seurauksena Gary ja hänen vaimonsa joutuvat lähtemään paikan päälle tilannetta hoitamaan. Vaikeat viime viikot ovat vaatineet veronsa Garyn osalta. Olemme ”perhekeskeinen bändi”, ja tällä hetkellä kitaristimme on oltava perheensä apuna.

Odotimme innolla kiertuetta, mutta älkää huolestuko: Exodus tulee takaisin Eurooppaan. Kiitos ymmärryksestä!”

Lisää luettavaa