Flow-festivaalin uudet artistikiinnitykset: Lauryn Hill, odotettu indierock-comeback ja suomiräpin kiinnostavimmat naiset

https://youtu.be/T6QKqFPRZSA

Alice Glass on puolestaan joutunut perumaan esiintymisensä festivaaleilla.

Helsingin Flow-festivaali on vahvistanut artistikattaustaan. Jo aiemmin julkistettujen Arctic Monkeysin, Patti Smithin, Kendrick Lamarin, St. Vincentin ja kumppaneiden lisäksi Suvilahteen saapuu ulkomaalaisvahvistuksena Lauryn Hill, joka juhlistaa viisi Grammya napanneen The Miseducation of Lauryn Hill -soolodebyyttinsä 20-vuotisjuhlaa.

Kotimaisista mukana ovat odotetun comebackin tekevä indierockyhtye Joensuu 1685 sekä D.R.E.A.M -DJ-duon kuratoima tunnin mittainen D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -spektaakkeli, jota tähdittävät suomiräpin tämän hetken kiinnostavimmat naiset: kantaaottavista teksteistään tunnettu Adikia, R&B:stä, 90-luvun hiphopista sekä trapista ammentava duo AK, hiphoppia, elektronista musiikkia ja poppia yhdistelevä F, hiljattain Puolukoita-ep:n julkaissut duo Sofa sekä Broflake-debyyttisinglellään huomiota herättänyt Yeboyah.

Ohjelmaan on tullut myös kaksi muutosta, kun italodiskolegenda Fred Ventura siirtyy lauantailta sunnuntaille ja aiemmin ohjelmaan julkistettu Alice Glass joutuu perumaan koko Euroopan kiertueensa ja siten myös Flow-esiintymisensä aikataulusyistä. Ostetun Flow Festival -lipun voi vaihtaa samanhintaiseen tai päivittää erotusta vastaan kalliimpaan lipputyyppiin palvelumaksua vastaan.

Flow Festival järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa vielä kesän aikana.