Gene Simmons: ”Kissin tarina tulee jatkumaan tavoilla, joita edes minä en ole osannut ajatellut”

Juha Metso / All Over Press

Simmonsilla ei ole mitään sitä vastaan, että Kiss-show jatkuisi ilman ainoatakaan alkuperäisjäsentä.

Naamioyhtye Kiss on parhaillaan The End Of The Road -nimisellä maailmankiertueella, joka alkoi tammikuussa 2019 ja näillä näkymin päättyy joskus vuoden 2023 alkupuoliskolla. Bändin jäsenet ovat vakuuttaneet, että kiertue tulee jäämään nelikon viimeiseksi, mutta sekä laulaja-kitaristi Paul Stanley että basisti-laulaja Gene Simmons ovat sanoneet, ettei se kuitenkaan välttämättä tarkoita bändin tarinan loppua.

Tuoreessa Let There Be Talk -podcastin haastattelussa Simmons jälleen kerran väläytti, että yhtye voisi jatkaa eteenpäin vaikka kokonaan uuden kokoonpanon voimin sen jälkeen, kun nykyinen nelikko on soittanut tällä haavaa viimeiset sovitut keikkansa New Yorkissa.

”Emme tiedä, ovatko ne [viimeiset keikat]. Minulla on hyvät syyt sille, miksi niiden pitäisi olla, mutta tärkeintä on se, että kun soitamme viimeisen keikan, se on viimeinen keikka. Kiertuebändi Kiss lopettaa siihen. Mutta vain kiertävä bändi, muuten Kiss jatkaa tavalla tai toisella. Minulla ei olisi mitään ongelmaa, jos neljä sen ansaitsevaa parikymppistä heittäisi maskit naamalle”, Simmons toteaa.

”Kissin tarina tulee jatkumaan tavoilla, joita edes minä en ole osannut ajatellut. Mutta näin äkkiseltään mieleeni tulee jotain tyyliin… Tiedäthän, Blue Man Groupin tai Oopperan kummituksen kaltaisia kiertueita ympäri maailmaa vaihtuvilla kokoonpanoilla. Voisi ja pitäisi olla jonkinlainen Kiss-show, tavallaan keikka efekteineen päivineen, mutta samalla omaelämäkerrallinen juttu neljästä New Yorkin katujen taulapäästä. Koko homma päättyisi kokonaisvaltaiseen juhlimiseen ja esiintymiseen. Mutta ei meidän kanssa. Tosin ei olisi mikään ongelma piipahtaa mukana silloin tällöin.”