Gene Simmons tykittää harvinaisen suoria sanoja: ”En kaipaa mitään kakaroita kertomaan, kuinka paljon rahaa minulla saa olla”

Lisättäköön nyt heti tähän alkuun, ettei otsikon siteeraus ole aivan tarkka. Simmonsin kommentti on sanatarkasti lainattuna sen verran epäsopiva perhelehteen, ettemme halunneet pistää sitä ihan sellaisenaan näytille.

Olet varmaan kuullut jonkun pisamanaamaisen pennun sanovan, että ’hei, olet liian rikas, et tarvitse kaikkea tuota rahaa’. No kuules ämmä, en kysynyt sinun mielipidettäsi. Minä tiedän paremmin, paljonko rahaa tarvitsen tai en tarvitse. En mitään kakaraa, joka ei ole pyyhkinyt edes ensimmäistä touhutippaansa reideltään kertomaan minulle, mitä minulla saa tai ei saa olla”, olisi hivenen täsmällisempi suomennos.

Niin, Kiss-ikoni Simmons on jälleen vauhdissa. Tällä kertaa demoni laukoo totuuksia Thunder Underground -podcastissa. Tekstimuodossa aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Simmons otti kierroksia, kun haastattelussa nousi puhenaiheeksi hänen aiemminkin manaamansa musiikkibisneksen nykytila. Simmonsin mielestä uusilla bändeillä ei ole mitään mahdollisuuksia ansaita rahaa rockin soittamisella, ja asiasta voi syyttää vain yleisöä.

”Eihän se minua koske. Minä olen rikas paskiainen. Joidenkin standardien mukaan olen rikas ja kuuluisa ja kaikkea. Jonkun Warren Buffetin standardeilla en tietenkään kelpaisi pyyhkimään edes hänen räkäänsä lattialta. Kaikki on suhteellista”, Simmons sanoi.

”Mutta kuvittelepa, että soittaisit uudessa bändissä ja tekisit hommaasi intohimolla. Et pystyisi nykyään huolehtimaan itsestäsi. Yleisöä ei tule keikoille, koska he eivät tunne sinua, joten sinun täytyy jotenkin saada musiikkiasi kuuluville. Mutta jos haluat saada musiikistasi rahaa, ei ole mitään keinoa jaella sitä.”

”Niinpä asut äitisi kellarissa, käyt päivätöissä ja kakarat lataavat musiikkiasi ilmaiseksi. Ne ihmiset, jotka tappoivat uudet bändit ovat niitä samoja, jotka kuuntelevat niitä. Ihmiset, jotka tappoivat musiikin ovat samoja, jotka rakastavat musiikkia”, Simmons päättää.

Suomessa Simmonsin voi nähdä 4. toukokuuta Helsingin Hartwall-areenalla, kun Kiss saapuu jälleen vieraaksemme. Soundi on konsertin virallinen yhteistyökumppani.