Gene Simmonsilla on vahva luotto virtuaali-Kissiin – ”On vähättelyä sanoa niitä tapahtumia vain konserteiksi”

"Avatarit ovat Kissin tulevaisuus", basisti julistaa.
16.4.2024 13:09

Laulaja-kitaristi Paul Stanley, basisti-laulaja Gene Simmons, kitaristi Tommy Thayer sekä rumpali Eric Singer nousivat viime joulukuussa viimeistä kertaa lavalle yhdessä Kiss-yhtyeenä. Kissin tarina ei kuitenkaan pääty tähän, vaan bändi tulee jatkamaan keikkailua jatkossa virtuaalisina avatar-hahmoina, jotka on luonut Industrial Light & Magic yhdessä Abba Voyage -show’t tuottaneen ruotsalaisen Pophouse Entertainmentin kanssa, jolle Simmons ja Stanley myivät hiljattain oikeudet bändin tuotantoon ja brändiin.

Tuoreessa Rockastin haastattelussa Simmons sanoo yhtyeellä olevan paljon muitakin suunnitelmia tulevan varalle, mutta Kiss-avatarit tulevat olemaan pääasia.

”Tulee leffoja, piirrosarjaa, kaikenlaista sellaista. Mutta Avatarit ovat Kissin tulevaisuus. Ja on vähättelyä sanoa niitä tapahtumia vain konserteiksi – ne ovat paljon isompi juttu. En kuitenkaan halua enkä voi vielä sanoa siitä sen enempää”, Simmons toteaa.

Hiljattain TMZ:lle antamassaan haastattelussa Simmons oli hieman monisanaisempi ja sanoi yhtyeen todella panostaneen tuleviin virtuaalikonsertteihin ja hahmoihinsa.

”Se ei tule olemaan mikään perinteinen, että okei, he esiintyvät lavalla samaan tapaan kuin ennen paitsi että he ovat hologrammeja. Ei. Se on vanhanaikaista. Teknologia on kehittynyt niin paljon, ettei sitä pysty käsittämään”, Simmons vakuuttaa.

”Jos olet nähnyt Abban show’n – joka oli ilmiömäinen – tämä tulee olemaan jotain niin paljon enemmän, ettet voi käsittää sitä. Tulevaisuus on täällä ja me yhdessä Pophousen visionäärien kanssa teemme asioita, joita yksikään bändi tai musiikkiakti… joita kukaan ei ole tehnyt aiemmin. Esitykset tulevat olemaan moniulotteisia. Et tule uskomaan silmiäsi.”

Lisää luettavaa