Guns N’ Rosesin debyyttilevyn juhlapainoksen bonuksista julkaistiin mielenkiintoinen maistiainen, joka vie todella kauas yhtyeen juurille – kuuntele

Shadow Of Your Love ei syystä tai toisesta koskaan päätynyt levylle asti.
4.5.2018 11:31

Kuten jo aamulla uutisoimme, julkaistaan Guns N’ Rosesin 30 vuotta täyttäneestä klassisesta Appetite For Destruction -debyyttipitkäsoitosta erinäisiä juhlapainoksia. Julkaisuihin on luonnollisesti lyöty mukaan kaikenlaista bonusmateriaalia, jonka luulisi kutkuttavan kovimpiakin GN’R-faneja.

Yksi tällainen bonus on juhlapainosten julkistusten yhteydessä julkaistu singlemaistiainen Shadow Of Your Love, jonka Axl Rose ja Izzy Stradlin kirjoittivat jo Guns N’ Rosesin esiasteena toimineen Hollywood Rose -yhtyeen aikoihin. Kappale oli myös ensimmäinen, jota alkuperäinen GN’R-kokoonpano tapaili ensimmäisissä treeneissään (joista Axl Rose muuten rumpali Steven Adlerin mukaan myöhästyi).

Menevä rokkisiivu kuului pitkään bändin keikkarepertuaariin ja siitä äänitettiin jopa demo tuottaja Mike Clinkin kanssa, mutta syystä tai toisesta Shadow Of Your Love ei koskaan päätynyt levylle saakka. Biisiä on tähän saakka löytynyt lähinnä muutamien harvinaisten sinkkujen b-puolena tai epävirallisina julkaisuina, mutta Appetite-juhlapainoksen myötä se löytää viimein tiensä suuremman yleisön luokse. Otahan kappale haltuun tuosta yläpuolelta tai vaikkapa Spotifysta.

Lisää luettavaa