”Hän työskentelee itselleen eikä välitä meistä vit*ujakaan” – Mötley Crüe -basisti tylyttää Donald Trumpia Facebookissa

Entinen Mötley Crüe- ja nykyinen Sixx A.M. -basisti Nikki Sixx ei ole laikaan tyytyväinen Yhdyvaltain presidentti Donald Trumpin päätökseen vetäytyä Pariisin ilmastosopimuksesta. Mies julkaisi asian tiimoilta pitkähkön päivityksen Facebookissa, jossa hän kritisoi maansa johtajaa osin suhteellisen kovin sanakääntein.

”Tiedän, että jokainen päivä on mahdollisuus vaikuttaa jonkun toisen elämään ja tämä koskee myös maapalloa. Vuosikymmeniä sitten emme tienneet mitä planeetallemme on tapahtumassa, mutta nyt meillä on siitä kiistatonta tieteeellistä todistusaineistoa. Vahinko on jo tapahtunut, mutta tiedolla ja vanhalla kunnon amerikkalaisella kovalla työllä voimme saada aikaan positiivisia muutoksia.”

”En voi olla se sama jätkä, joka kirjoitti Shout at the Devilin ja nyt pyöritellä vain peukaloitani hiljaa. Olen niin amerikkalainen kuin vain voi olla. Olen maksanut miljoonia ja taas miljoonia veroja mahtavan maamme hyväksi ja tehnyt sen amerikkalaiseen tapaan. Tein töitä sen eteen. Haluan presidenttimmekin tekevän saman. En halua hänen hajottavan tulevaisuuttamme. Hän tekee päätöksensä egonsa ajamana ja kieltäytyy työskentelemästä muiden kanssa Yhdysvaltain hyväksi. Hän työskentelee itselleen eikä välitä meistä vit*ujakaan. Mennään parempaan suuntaan, ei huonompaan.”

Löytyypä viestin lopusta myös piikki Trumpin etuoikeutettuja lähtökohtia kohtaan.

”Minun isäni ei antanut minulle miljoonia dollareita auttaakseen minua alkuun. Tunnen itseni enemmän amerikkalaiseksi kuin Valkoisen talon kaveri, joka kulkee kohti tuhoa, kuten tekin. Olemme sekä puna- että sinikauluksisia. Voimmeko olla samaa mieltä yhdestä asiasta? Tarvitsemme muutosta, emme ilmastonmuutosta”, mies päättää vuodatuksensa.