I’m broken! – Kuinka sujuu Phil Anselmolta Pantera-klassikko vuonna 2019? Katso tästä

https://www.youtube.com/watch?v=vxHMpnOTfwc

Philip H. Anselmo & the Illegals, tuo entisen Pantera-laulaja, nykyisen Down/Superjoint-nokkamies Phil Anselmon viimeisin musiikillinen projekti, esitti Panteran Far Beyond Driven -klassikko I’m Brokenin perjantaina Melbournessa, Australiassa esiintyessään. Fanin videoimaa luentaa saapui vahvistamaan taustalauluihin King Parrot -yhtyeessä vaikuttava Matt Young sekä Palmin Toshihiko Takahashi.

Anselmo kommentoi aiemmin australialaiselle Heavy Magazinelle päätöksestään ottaa Pantera-kappaleita uuden yhtyeensä settilistalle.

”Tämä kulunut vuosi on ollut Pantera-leirille melkoisen raskas”, mies sanoo. ”Vinnien [Paul] menehdyttyä ajattelin, että miksipä emme soittaisi joitain vanhoja biisejä joita ihmiset haluavat kuulla, ja joita he ovat pyytäneet jo pidemmän aikaa. Se on tuonut settiin uudenlaista värinää. Ja jälleen tullaan siihen, etten voi tarpeeksi kehua kavereita ympärilläni… kitaristini Mike DeLeon on todellinen death metal -soittaja, ja rumpalini Blue [Jóse Manuel Gonzalez] omaa death metal -juurensa, ja vaikka kaikki pyrkivätkin laajentamaan horisonttejaan, Pantera-kaman soittaminen oli silti paljon pyydetty — se oli iso juttu. Kaikki pisteet siitä heille.”

Voit katsoa tallenteen I’m Broken -esityksestä yltä.