Iron Maiden -solisti muistelee kertaa, jolloin itsensä Johnny Cash tuli pyytämään tältä nimmaria: ”Hän oli lähinnä kuin takkiin kääritty lyhtypylväs”

Johnny Cash vaikuttaisi tehneen suuren vaikutuksen Bruce Dickinsoniin herrojen lyhyen ensitapaamisen aikana.

Iron Maidenin Bruce Dickinson on lukemattomissa liemissä keitetty mies, kuten varmasti kaikki herran edesottamuksia vuosikymmenten varrella seuranneet ovat huomanneet. Silti heavy metalin elävään legendaankin voi tehdä suuren vaikutuksen, kuten vaikkapa olemalla yksinkertaisesti Johnny Cash. Dickinson muistelee tapaamistaan edesmenneen muusikkosuuruuden kanssa Fox Newsille.

”Se oli hyvin nopea ja hämmästyttävä tapaus. Olen aina ihallut Johnny Cashia… Rakastan häneen liittyvää kapinallisuutta ja kaikesta riippumattomuutta. Tapasin hänet kauan sitten Torontossa, kun hän ja hänen bändinsä tulivat katsomaan soundcheckiämme.”

”Hän tuli takahuoneeseen lopetettuamme. En ole varsinaisesti mikään maailman pisin mies. Olen jotakin 168.9 cm – ja muistathan merkitä sen 0.9 cm? Johnny Cash puolestaan, en edes yritä arvailla hänen pituuttaan, mutta hän oli lähinnä kuin takkiin kääritty lyhtypylväs.”

”Se oli kuin olisi tavannut John Waynen… Vau. Hän oli mitä miellyttävin ja hiljaisella äänellä puhuva mies. Hän sanoi: ’Moi, olen Johnny Cash… voisitko kirjoittaa nimmarin tyttärelleni? Hän on suuri faninne.’ Vastasin, että tottahan toki ja siinä se! Hän oli kuitenkin fantastinen… ja juuri sellainen kuin legendan pitääkin.”