Jotkut riidat eivät koskaan lienny – Courtney Love kaivoi vanhan sotakirveen esille

Courtney Love.
AOP

Kun maailmalla on riemuittu riot grrrl -suuruus Bikini Killin paluusta, on Courtney Love näyttänyt hapanta naamaa. Love ja Bikini Kill -laulaja Kathleen Hanna olivat huonoissa väleissä jo 1990-luvulla, eivätkä vuodet ole ilmeisesti pehmentäneet asenteita.

Love heristeli nyrkkiä Bikini Killin suuntaan Bust-lehden Instagram-tilillä, jossa kerrottiin bändin reunion-keikoista. Love kuittasi feministirokkarit ”harrastelijoiksi” ja ”amatööreiksi”, joiden todellinen lahjakkuus jää varsin vaatimattomaksi.

”Puhukaa omasta puolestanne. Rock’n’rollin historian suurin huijaus”, Love tokaisi, kun Bustissa intoiltiin tulevista keikoista.

Muut kommentoivat alkoivat luonnollisesti haastaa Lovea tämän näkemyksistä, mutta Hole-laulaja ei järkähtänyt. Tykittely jatkui entistä voimakkaammin sanankääntein.

”Kaksi tyyppiä siitä bändistä on pelkkiä amatöörejä. Hanna on hyvä hypettäjä mutta muuten pelkkä tyhjänpäiväinen harrastelija. Heillä on suuri idea, jota he eivät kuitenkaan kykene välittämään, koska he ovat surkeita”, Love kirjoittaa.

Kuvakaappauksia kommenteista voi lukea esimerkiksi Consequence of Soundin sivuilta. Bikini Killin paluukiertue alkaa 25. huhtikuuta Los Angelesissa. Näillä näkymin bändi esiintyy ainoastaan Yhdysvalloissa.