Kaiken nähnyt ja kokenut Dave Grohl paljastaa elämänsä suurimman musiikillisen saavutuksen, eikä se liity Nirvanaan

Dave Grohl on julkaissut uuden muistelon davestruestories-Instagram-tilillään. Mieshän on ottanut keikkojen puutteessa asiakseen jakaa tarinoita elämänsä ja uransa varrelta tarkoitusta varten perustetulla sometilillä.

Tällä kertaa aiheena on legendaarinen Prince, joka yllätti Foo Fighters -nokkamiehen pahemman kerran kutsumalla tämän kerran jamittelemaan kanssaan. Viikon ajan h-hetkeä odotellessaan Grohl ylsi omien sanojensa mukaan uransa suurimpaan musiikilliseen saavutukseen, kun Prince esiintyi amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl -finaalin väliajalla ja esitti sen tiimellyksessä Foo Fightersin Best of You -kappaleen.

”Olin ällikällä lyöty”, Grohl muistelee. ”Tunteet vyöryivät ylitseni. Kyynelteni ropistessa näppäimistölle miamilaisen sateen lailla, tajusin, että tämä on ilman mitään epäilyksiä elämäni suurin musiikillinen saavutus. Kaikki ne vuodet The Beatlesin tahtiin treenausta makkarin perukoilla, yöpymiset kylmissä, loisten valtaamissa pakuissa pitkin poikin Eurooppaa keskellä talvea rundatessa, rumpujen hakkaaminen kädet verillä… se oli kaikki sen arvoista tämän hetken vuoksi. Katsoin parhaan elossa olevan esiintyjän laulamassa minun biisiäni 100 miljoonalle ihmiselle kuin se olisi hänen (ja sanomattakin selvää, että paremmin kuin minä ikinä pystyisin). Tuosta esityksestä on kirjoitettu valtavasti, sillä se oli kaikkien aikojen paras puoliaikashow (sori J.Lo), mutta minä muistan sen elämäni suurimpana kunnianosoituksena.”

Miehen kuvaus itse Prince-jameista on myös lukemisen arvoinen. Voit tehdä sen alta.