Kiss, Metallica, Iron Maiden, Slayer – kenen fanit ovat parhaita lämppäribändin näkökulmasta? Tässä yksi vastaus kysymykseen

30.5.2017 16:36

Yhdysvaltalainen Shinedown lopettelee juuri kiertuettaan Iron Maidenin kanssa, ja yhtye julkaisi Facebookissa pitkän viestin kokemuksistaan. Yhtye kiittää käsi lipalla sekä pääesiintyjää että tämän yleisöä – vaikka viimeksi mainittu onkin pahamaineinen siitä, etteivät se liiemmin lämmittelijöistä perusta.

Shinedownin mielestä nimittäin Maidenin fanit ovat myös parhaita faneja. Heidän kiinnostuksensa voittaminen oli lämmittelijän mukaan joka ilta työlästä, mutta aina he antoivat tuntemattomalle tulokkaalle mahdollisuuden.

”Olemme lämmitelleet useita bändejä, joiden fanit ovat kuuluisia siitä, miten nihkeästi he suhtautuvat lämmittelijöihin. Kiss, Metallica, Slayer ja ties mitä muita”, Shinedownin kitaristi Zach Myers kirjoittaa viestissään.

”Kuulin kavereiltani ennen kiertuetta, että ’faneille te olette vain jotain, mikä on yleisön ja sen lempibändin välissä. Jos te ette olisi paikalla, Maiden voisi aloittaa aiemmin’.”

”Monet Maiden-fanit, joiden luulin repivän meidät kappaleiksi, osoittautuivatkin joiksikin parhaista ihmisistä, joiden edessä olemme saaneet esiintyä. Sain matkaani niin monta muistoa näistä kuulijoista, jotka eivät aluksi voineet vähempää kiinnostua Shinedownista. (…) Ja kun päivittäin Maiden-fanit tulivat juttelemaan ja kertoivat, miten muut lämmittelijät ovat tavallisesti vaikeuksissa ja miten he kuitenkin nauttivat meidän keikastamme, se merkitsi meille paljon.”

Myers kiittelee vuolaasti myös pääesiintyjää ja koko kiertueporukkaa siitä, miten lämmittelijäkin koki olevansa kuin kotonaan läpi rundin. Lue koko viesti alempaa:

Lisää luettavaa