Korn hyppää uudella videolla keskelle madmaxmäistä dystopiaa – Taustalla videopeliyhtiö

Finally Free löytyy yhtyeen viimeisimmältä pitkäsoitolta.

Nu metal -suuruus Korn on julkaissut uuden musiikkivideon The Nothing -albumiltaan (2019) löytyvälle Finally Free -kappaleelle. Video heittää orkesterin soittamaan keskelle Mad Max -elokuvien kaltaista dystooppista, ydinsodanjälkeistä maailmaa, jossa päähahmo käy taistelua tankkien kanssa.

Videon toteutuksesta vastaa World Of Tanks Blitz -pelistä tuttu firma, jonka kanssa Korn tekee enemmänkin yhteistyötä. Video toimii nimittäin lähtölaukauksena uudelle pelimoodille, jossa pelaajat voivat tehtäviä ja haasteita suorittamalla avata Korn-aiheisia palkintoja.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Korn nähdään videopelimaailmassa. Viime vuonna yhtye soitti virtuaalisen konsertin AdventureQuest 3D -pelissä ja innokkaana pelaajana tunnettu nokkamies Jonathan Davis oli aikoinaan mukana kehittelemässä taistelupeliä, jossa sen ajan nimekkäimmät rokkarit ja muut julkimot olisivat tapelleet toisiaan vastaan. Myös World Of Tanksin tekijöille tällainen yhteistyö rockmuusikoiden kanssa on tuttua kauraa;  The Offspring on soittanut pelissä virtuaalikeikan.

”Rockmusiikilla ja videopeleillä on mielestäni yhteys. Molemmat ovat hyvin intensiivisiä ja tuntuu, että ne ovat aina kulkeneet käsi kädessä”, Davis toteaa.