Kun Brian Johnson ja Dave Grohl kohtasivat – AC/DC-laulajan sarjan spesiaalijakso ladattiin nettiin katsottavaksi

Brian Johnson avasi Youtubeen oman kanavan.
17.3.2021 12:27

AC/DC-nokkamies Brian Johnson avasi hiljattain oman virallisen Youtube-kanavansa. Kanavalle on nyt ladattu katsottavaksi alun perin viime syksynä Sky Arts -tv-kanavalla esitetty spesiaalijakso Johnsonin A Life On The Road -sarjasta, jossa laulaja tapaa tunnettuja muusikoita ja keskustelee heidän kanssaan kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä.

Tässä tunnin mittaisessa erikoisjaksossa Johnson tapaa Foo Fighters -nokkamiehen, entisen Nirvana-rumpali Dave Grohlin ja käy läpi tämän uraa ja elämää. Katso jakso täältä.

Brian Johnson TV -kanavalla on vielä tätä kirjoittaessa varsin vähän sisältöä – Grohl-jakson lisäksi sieltä löytyy vain kooste A Life On The Road -sarjan ensimmäisen tuotantokauden parhaista paloista (mukana muun muassa Nick Mason, Roger Daltrey, Lars Ulrich ja Robert Plant) sekä Johnsonin sepustus siitä, miten hän oikein päätyi AC/DC:n riveihin. Jäämme kuitenkin mielenkiinnolla odottamaan, mitä kaikkea kanavalle vielä lähitulevaisuudessa oikein ladataan katseltavaksemme.

Lisää luettavaa