Kuusi biisiä kolmessa päivässä – Phil Anselmolta melkoinen erikoisjulkaisu kauhuelokuvista tutun näyttelijän kanssa

16.12.2016 09:23

Phil Anselmo on jälleen uuden projektin kimpussa. Entinen Pantera-laulaja ja nykyinen tuhannen bändin mies on napannut kaverikseen tällä kertaa Texas Chainsaw Massacre 2-, Army of Darkness-, House of 1000 Corpses- ja Devil’s Rejects -elokuvista tutun Bill Moseleyn ja julkaisee tämän kanssa 20. tammikuuta Songs of Darkness and Despair -nimisen ep:n. Varmasti hauskaa musiikkia koko rahan edestä. Asiasta uutisoi Metal Hammer.

Ep:n julkaisee Anselmon oma levymerkki Housecore Records. Julkaisun tuottavat Anselmo sekä muun muassa Downin ja Superjoint Ritualin levyjen tekijätiedoista tuttu Stephen Berrigan. Projektin muita muusikoita ovat ainakin Superjointin Kevin Bond ja Jose Gonzalez sekä King Parrotin Squizzy Squires.

Ilmeisesti projekti keskittyy näyttelijä-Moseleyn sanoitusten ympärille. Anselmo ilmoittaa: ”Mr. Moseleyn kanssa työskenteleminen on ollut mahtava kokemus. Bill toi sanoitukset ja Stephen ja minä improvisoimme niiden pohjalta. Puristimme ulos kuusi biisiä kolmessa päivässä. Kaikissa kappaleissa on eri viba, koska Billin sanavalinnoissa on ainutlaatuinen visuaalinen fiilis. Rakastan tuota miestä enkä malta odottaa, että pääsemme seuraavan julkaisun kimppuun.”

Lisää luettavaa