”Luulin pysyväni Lemmyn tahdissa, mutta se oli paha virhe” – Koomikko muistelee alkoholinhuuruista tapaamistaan Motörhead-ikonin kanssa

Koomikko-juontaja Don Jamieson lukeutuu laulu- ja soitinyhtye Motörheadin suuriin faneihin. That Metal Show -ohjelman puitteissa useammankin kerran Lemmy Kilmisteriä haastatellut mies avautui suhteestaan rock’n’rollin kovaäänisimpään trioon Metal Injectionille.

Keikkamuistojen ohessa mieheltä tiedusteltiin, milloin hän tapasi Lemmyn ensimmäistä kertaa. Kysymyksen kirvoittamaan tarinaan liittyi paitsi reippaanlaisesti alkoholia myös herkän intiimiä kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa.

”Tapasin hänet kauan sitten Los Angelesissa, luultavasti 80-luvun lopussa tai 90-luvun alussa, kun hän alkoi hengailla Rainbow’ssa”, Jamieson muistelee. ”Kun hän ei ollut Ms. Pacman -laitteella, hän oli baarissa ryystämässä Jack & Cokea. Tapasimme yhteisen tutun välityksellä, ja hän kutsui minut istumaan ja juomaan drinkin kanssaan. Olin silloin nuori kolli ja luulin pysyväni Lemmyn tahdissa, mutta se oli paha virhe. Ryypättyäni Lemmyn kanssa noin tunnin verran, intouduin suutelemaan viiksekkään naisen kanssa ja ystäväni kantoivat minut pois paikalta.”

Miehelle huomautetaan, että juuri noinhan Lemmyn kanssa juopottelun piti mennäkin.

”Olisin kyllä pärjännyt ilman sitä viiksekästä tyttöä!” Jamieson parahtaa.