Marilyn Mansonin kuilu syvenee – pitkäaikainen manageri lopetti yhteistyön, lisäsyytöksiä satelee

6.2.2021 19:52

Shokkirokkari Marilyn Mansonin ympärillä vellovat hyväksikäyttösyytökset ovat maksaneet miehelle useita työtilaisuuksia ja yhteistyökumppaneita. Aiemmin levy-yhtiö Loma Vista Recordings ja CCA-agentuuri ovat ilmoittaneet katkaisevansa välinsä muusikkoon. Lisäksi miehen jo kuvaamat kohtaukset American Gods– ja Creepshow-sarjoista on poistettu.

Viimeisimpänä Mansonin managerina 25 vuotta toiminut Tony Ciulla on Rolling Stonen mukaan pudottanut muusikon edustuslistaltaan.

Kohu sai alkunsa, kun näyttelijä Evan Rachel Wood avautui aiemmin kokemastaan vuosia jatkuneesta henkisestä ja fyysisestä hyväksikäytöstä, joiden tekijäksi hän sittemmin nimesi Mansonin. Tämän jälkeen esiin on astunut useita muitakin Mansonia kaikin puolin sopimattomasta käytöksestä syyttäviä naisia.

52-vuotias Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on kiistänyt kaikki syytökset. Mansonin ex-vaimo, burleskitaiteilija Dita Von Teese on tukenut ex-puolisoaan toteamalla, ettei kokenut parin 7-vuotisen suhteen aikana hyväksikäyttöä.

Mansonia väärinkäytöksistä syyttävien lista on kuitenkin kasvanut jälleen yhdellä nimellä, kun näyttelijä Corey Feldman väitti Instagramissa Mansonin yrittäneen painostaa häntä rikkomaan viisi vuotta kestäneen raittiutensa, ja syyttää tätä vuosia jatkuneesta henkisestä hyväksikäytöstä. Voit lukea Feldmanin päivityksen alta.

https://www.instagram.com/p/CK7HYIBlkcY/?utm_source=ig_embed

Lisää luettavaa