Metallitähdet joutuivat ruotsinlaivalla pahaan myllytykseen: ”Hulluinta, mitä olen kokenut”, Gary Holt kirjoittaa

11.2.2020 16:21

Testament, Exodus ja Death Angel esiintyvät paraikaa Suomessa The Bay Strikes Back -kiertueella. Eilen esiintymispaikkana oli Helsingin The Circus, ja tänään yhtyeen soittavat Tampereen Pakkahuoneella. Exodusin kitaristi, myös Slayerin viimeisestä kokoonpanosta tuttu Gary Holt julkaisi eilen päivityksen, jonka perusteella Suomeen saapuminen ei sujunut bändeiltä aivan helposti.

Viime päivät ovat olleet varsin tuulisia, ja tämä on tietysti vaikeuttanut merenkulkua. Ruotsinlaivat ovat joutuneet kulkemaan valtavan aallokon keskellä, ja hurjaksi yltynyt merenkäynti alkoi jo hieman hirvittää jenkkikitaristia.

”Ja minä kun luulin, että 70 000 Tons of Metal -risteily oli vaikea. Viime yön autolauttareissu Suomeen oli jotain aivan muuta. Hulluinta, mitä olen koskaan kokenut”, Holt kirjoittaa Instagramissa.

”Se oli jo hieman pelottavaa. Aallot heittelivät laivaa kuin kanoottia. Kuitenkin selvisimme. Rekkamme valitettavasti ei, mutta jaoimme kamoja keskenämme ja soitto voi jatkua!”

Katso Holtin kuvilla höystetty päivitys alempaa. Circuksen-keikka oli kuulemma hyvä, joten kannattaa suunnata Pakkahuoneelle, jos jäi näkemättä!

Lisää luettavaa