”Millainen säälittävä, amatöörimäinen paskakasa oletkaan” – Megadeth-luotsi raivostui roudarille kesken keikan

4.7.2022 19:03

Megadeth-keulakuva Dave Mustainella on maine suorapuheisena ja äkkipikaisena miehenä. Vaikka laulaja-kitaristin pahimmat kulmat ovatkin vuosien varrella hioutuneet, irtoaa taiteilijasta edelleen tilaisuuden tullen tulta ja tappuraa enemmän kuin tarpeeksi. Tästä saatiin osoitus 2. heinäkuuta järjestetyssä Barcelona Rock Fest -tapahtumassa. Mustaine nimittäin hermostui pahanpäiväisesti lavan sivussa kesken yhtyeensä settiä kitaraa käsitelleelle roudarille. Joidenkin raporttien mukaan kyseessä olisi ollut Judas Priestin roudari, mutta tälle ei ole vahvistusta.

”Odotamme kunnes hän on saanut tsekattua kitaran”, Mustaine sanoi yleisölle ”Angry Againin” jälkeen ja meni osoittelemaan keskisormella lavan sivuun. ”Rundin viimeinen ilta — pääsimme kiertueen viimeiseen vitun iltaan saakka, ja sitten jonkun nynnyn täytyy alkaa soittaa tuolla vieressä samaan aikaan meidän esiintyessämme. Millainen säälittävä, amatöörimäinen paskakasa oletkaan.”

Tämän jälkeen Mustaine kysyi, voisiko yhtye jatkaa esitystään ennen kuin kutsui roudaria vielä varmemmaksi vakuudeksi ”vittupääksi”.

Mustainen kiukunpurkaus löytyy alla olevalta videolta ajasta 9:15 eteenpäin.

Lisää luettavaa