Millaiset Lennonin ja McCartneyn välit olivat Beatlesin hajoamisen jälkeen? Alice Cooper tietää aiheesta jotain

14.8.2023 09:38

Alice Cooper vieraili hiljattain yhdysvaltalaisen Q-FM96-radioaseman haastattelussa, ja juttutuokiossa nousi puheenaiheeksi hitusen yllättäviäkin juttuja. Cooper nimittäin sai muistella hurjaa 1970-lukua, kun shokkirokkari ylläpiti pahamaineista Hollywood Vampires -dokailukerhoa. Tähän arveluttavissa juomatavoissa piehtaroineen klubin jäseniin kuuluivat muun muassa Keith Moon, Ringo Starr ja The Monkeesin Micky Dolenz – ja olivatpa myös John Lennon ja Paul McCartney menossa mukana.

Cooperilta kysyttiin haastattelussa hieman Lennonin ja McCartneyn väleistä. Beatles oli tuolloin jo hajonnut, ja eikä teiden erkaneminen tapahtunut kovin seesteisissä merkeissä. Cooper kuitenkin painottaa, että miehet olivat kaikesta huolimatta parhaita ystäviä.

”Kun he olivat toistensa kurkuissa kiinni, siis hajoamisen aikaan ja niin edelleen, niin jos joku Vampires-jäsen sanoi mitään pahaa Paulista, John pisti nyrkin heilumaan, koska kysymyksessä oli hänen paras kaverinsa”, Cooper sanoo.

”Ja jos joku sanoi mitään Johnista Paulille, Paul käveli ulos huoneesta. Hän vain lähti paikalta. Koska kenelläkään ei ollut lupaa puhua heidän ystävästään. He olivat parhaat kaverit huolimatta siitä, mitä muuten tapahtui.”

Cooper arveli myös, että Beatles olisi ”ehdottomasti” palannut yhteen, mikäli asiat olisivat menneet toisin ja John Lennon olisi saanut elää pidempään. Näin hyvin ei käynyt, mutta mukava kuulla, että vaikeina aikoinakin arvon lauluntekijämaestrot kunnioittivat toisiaan.

Lisää luettavaa