Mitä kuuluu Faith No Morelle? Mike Patton kertoi yhtyeen kuulumisia haastattelussa

Faith No Morea ei ilmeisesti ihan hetkeen nähdä tositoimissa.
12.9.2017 11:26

Faith No More palasi 2010-luvun alkupuoliskolla rytinällä esiintymislavoille ja levytyskantaan. Orkesteri kasasi rivinsä reunion-kiertueelle vieraillen pariin otteeseen Suomessakin, ja ilmeisesti vanhoilla herroilla oli tien päällä niin hauskaa, että yhtye meni aina studioon saakka. Sol Invictus -albumi julkaistiin vuonna 2015, ja levy toi yhtyeen Provinssirockin pääesiintyjäksi samana vuonna. Sen jälkeen onkin ollut hiljaisempaa.

Laulaja Mike Patton puuhaa tällä hetkellä Dave Lombardon kanssa Dead Cross -projektin kimpussa. Pattonia jututettiin uudesta projektista Full Metal Jackien radiohaastattelussa, ja Loudwire julkaisi aiheesta tekstiversion. Haastattelussa sivuttiin myös Faith No Moren tilannetta, ja Pattonin mukaan yhtyeeltä ei kannata hetkeen odottaa mitään.

”Kertoisin kyllä, mutta kun en tiedä mitään”, Patton vastasi tiedusteluun Faith No Moren aktiviteeteista.

”Olemme tavallaan pidennetyllä tauolla ja jos jotain tapahtuu, se tapahtuu luonnostaan ja pakottamatta. En kuitenkaan oikein usko, että niin käy. Vaakakuppi on ehkä kääntynyt meillä hieman toiseen suuntaan. Mutta kuka tietää? Olen oppinut olemaan sanomatta ‘ei’.”

Eli mikäli tästä voidaan suuria linjoja vetää, Sol Invictukselle ei tule kovin nopeasti (tai koskaan) jatkoa ja uusia keikkojakin saadaan odottaa tovi. Ehkä parempi näin, nyt comebackistä jäi ihan hyvä mieli.

Lisää luettavaa