”Moni luuli homman olleen siinä, mutta eipä ollutkaan!” – Raskas suomalaisbändi tekee ilahduttavan paluun

16.12.2016 22:10

Pain Confessorin viime aikoja voi hyvällä syyllä kuvata sanalla ”hiljaiselo”. Nyt kuitenkin tärähtää kunnolla, sillä melodisen death/thrash metalin maailmoissa sujuvasti liikkuva yhtye nousee hämeenlinnalaisen Suisto-klubin estradille lauantaina 17. joulukuuta.

Samalla päättyy yhtyeen parin vuoden mittainen keikkatauko.

– Luvassa on tiukka setti. Mukana on biisejä jokaiselta levyltä ja samalla ajetaan uusi porukka sisään, sanoo laulaja Make Kivistö.

Tosiaan, Pain Confessorin kokoonpano on uusiutunut melkoisen reippaasti, ja nykyryhmässä vaikuttavat Kivistön lisäksi basisti Mikko Kivistö, kitaristit Tomy Laisto ja Joni Lahdenkauppi, rumpali Janne Manninen ja kosketinsoittaja Lauri Heikkinen.

– Kun yhtyeestä poistui taannoin puolet jäsenistä niin aika monet ounastelivat, että Pain Confessorin hommat ovat siinä, mutta eivätpä olleetkaan. Tämä yhtye on esimerkiksi minulle ja veljelleni sen verran tärkeä juttu, ettei hommaa niin vain haudata. Viime ajat ovatkin olleet ihan timanttia: biisejä syntyy hyvää tahtia ja yhteishenki on loistava.

Kuullaanko keikalla uutta tuotantoa?

– Olemme nauhoittaneet yhden uuden kappaleen studiossa ja se saa livedebyyttinsä Suistolla. Tarkoituksena on kirjoittaa levyllinen biisejä ja laittaa ne sitten purkkiin. Uusi pitkäsoitto on siis luvassa jossakin vaiheessa!

Lisää luettavaa