Nick Cave yllättää – Uuden albumin julkaisu odottaa jo aivan nurkan takana

Fani teki suoran kysymyksen, johon Cave antoi suoran vastauksen.

Nick Cave ja yhtyeensä The Bad Seeds ovat hiljalleen työstäneet seuraajaa vuonna 2016 julkaistulle upealle Skeleton Tree -pitkäsoitolle. Itse asiassa mikäli Caven puheita on uskominen, uutta musiikkia saadaankin kuultavaksi aivan näillä näppäimillä.

Cave on jo pitkään vastaillut faniensa lähettämiin kysymyksiin The Red Hand Files -blogin kautta ja viimeisimmässä päivityksessä brittiläinen Joe tiedustelee, milloin uusi pitkäsoitto mahdollisesti ilmestyy. Cave antoi suoraan kysymykseen suoran vastauksen ja totesi uuden levyn ilmestyvän ”ensi viikolla”. Cave paljasti levyn olevan nimeltään Ghosteen ja se on tupla-albumi, jonka ensimmäinen puolisko edustaa lapsia, toinen puoli vanhempia. Caven mukaan ensimmäinen levy sisältää kahdeksan kappaletta, toinen taas kaksi pitkää kappaletta, joita yhdistää puhuttu osuus.

Ghosteen on vaeltava henki”, Cave toteaa ja esitteli samaan syssyyn vielä tulevan levyn kansikuvankin.

Sitten ei muuta kuin vaan odottelemaan, puhuuko Cave totta vai vetääkö hän vain kaikkia höplästä… Seuraamme tilannetta suurella mielenkiinnolla!

Päivitys 24.9.2019 kello 11.32: Nyt Ghosteen-levyn julkaisu on vahvistettu myös yhtyeen virallisella Facebook-sivulla ja samalla on paljastettu myös levyn tarkka julkaisupäivä. Tuplalevyn maailmanlaajuinen ensi-ilta on 3. lokakuuta ja suoratoistopalveluihin se ilmestyy 4. lokakuuta. Fyysisessä cd- ja vinyyliformaatissa levyä saa puolestaan 8. marraskuuta alkaen. Hyvä!

Ghosteen, the new album by Nick Cave and The Bad Seeds. Global premiere of the album in full 03.10.19. Digital and streaming 04.10.19. CD and vinyl 08.11.19. Pre-order now.www.nickcave.com/ghosteen

Posted by Nick Cave & The Bad Seeds on Tuesday, September 24, 2019