Nikki Sixx vastaa rumpalilegendan väitteisiin Mick Marsin ja Mötley Crüen välirikosta – ”Kulahtanut rumpali yrittää puhua puolestamme?”

18.3.2023 17:28

Monessa mukana ollut rumpalilegenda Carmine Appice kommentoi hiljattain Mick Marsin vetäytymistä Mötley Crüen riveistä. Miehen mukaan Mars ei ollut onnellinen yhtyeen vuoden 2022 stadionkiertueella, ja että Marsin ja Crüe-leirin välillä olisi ollut muutoinkin erimielisyyksiä.

Nyt aina sanavalmis Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx on antanut oman vastineensa puheisiin.

”Rakastan sitä kun ihmiset puhuvat meidän puolestamme sen sijaan että puhuisivat kanssamme”, Sixx twiittasi hiljattain. ”Tämän takia media on menettänyt uskottavuutensa. Se tienaa mainostajilta julkaisemalla hevonpaskaa, mutta me emme lähde mukaan klikkihommiin. Totuus tulee julki meidän kauttamme.”

”Kulahtanut rumpali yrittää puhua puolestamme? Ja toisten epäonnella ilakoiva media on heti mukana hyötymässä taloudellisesti näistä valheista?”, Sixx kirjoittaa toisessa twiitissään. ”Tervetuloa surulliseen ’katsokaa minua, katsokaa minua’ -maailmaan.”

Sixxiltä kysytään, pitävätkö Appicen väitteet paikkansa, jolloin basisti käytännössä toistaa edellisen viestinsä. Sixx myös vahvistaa Marsin korvanneen John 5:n kuuluvan yhtyeen pidemmän aikavälin suunnitelmiin.

”Tietenkin. Hän on kitaristimme. Meillä on suuria suunnitelmia.”

Lisää luettavaa