”Olemme kaikki Ghostin suuria faneja” – Metallica suitsuttaa lämmittelijäänsä oikein urakalla

Kun Metallica aloittaa seuraavan Euroopan-kiertueensa toukokuussa, yhtyeen mukana kulkevat Ruotsin oma Ghost sekä norjalainen Bokassa. Vaan miksi juuri nämä bändit? Eikö vaikka suomalainen Amorphis olisi kelvannut?

Kerrang uteli Lars Ulrichilta, miksi juuri Ghost ja Bokassa valikoituivat lämppäreiksi, ja vastaus on yksinkertainen: molemmat orkesterit ovat pääesiintyjän mieleen, ja henkilökemiatkin toimivat. Ilmeisesti Metallica haluaa edelleen tuoda vähemmän tunnettuja bändejä suuremman yleisön tietoisuuteen, mikä selittää sen, miksi Bokassa pääsi mukaan.

”Minusta Tobias [Forge] on tosi siisti tyyppi. Pidän hänen energisyydestään, ja hänen seurassaan on kiva olla. Olemme kaikki Ghostin suuria faneja, ja tuntuu siltä, että fanimmekin pitävät heistä”, Ulrich selittää.

”Lämmittelijöiden suhteen teemme niin, että haluamme aina mukaan tyyppejä, joiden kanssa on kiva hengailla ja joiden kanssa tulemme toimeen. Odotamme heidän kanssaan kiertämistä innolla.”

”Ja Bokassa on ihan uskomattoman hyvä. Heidän biisinsä ja koko tyylinsä on kuin tuulahdus raikasta ilmaa. Kun kuulin heitä ensi kertaa, heidän musiikkinsa räjäytti tajuntani. On mahtavaa päästä esittelemään heitä suuremmalle yleisölle.”

Sitten odotellaan, milloin Lars ja kumppanit löytäisivät Suomesta jonkun nimen, jonka kanssa olisi kiva kiertää. Varmaan kelpaisi täkäläisillekin yhtyeille!