Olisiko paria miljoonaa tilillä? Sammy Hagarin asunto on myynnissä – entinen Van Halen -laulaja näyttää elävän aika mukavasti

Havaiji vaikuttaa ihan houkuttelevalta sijainnilta näin pimeään vuodenaikaan.

Tämä se on aina hauskaa – tirkistellä myynti-ilmoitusten avustuksella, millaisissa oloissa rockmaailman isot nimet siviilielämäänsä viettävät. Sammy Hagarin ura ei vuonna 1996 ensimmäisen kerran ja vuonna 2006 lopullisesti päättyneen Van Halen -pestin jälkeen ole kenties liihotellut pilvissä, mutta eipä herra vaikuta ainakaan nyt myyntiin tulleen talon perusteella järin köyhältä & kipeältä.

Hagar myy Havaijin Waipio Bayssä sijaitsevan talonsa tontteineen hintaan 3,29 miljoonaa dollaria (noin 2,83 miljoonaa euroa). Kauppaan kuuluu 2247 neliön talon lisäksi uima-allas ja pieni golfkenttä. Pihan paviljongista löytyy pizzauuni, lähistöllä on oma vesiputous ja hedelmäpuutarhat ja vierasasunnot löytyvät totta kai.

Jos alkoi kiinnostaa, suuntaa tänne tarjousta jättämään. Myynti-ilmoituksesta uutisoi ensin Loudwire. Alempana vielä muutama asuntoesittelyä varten otettu kuva malliksi. Olisihan tuolla kiva marraskuuta pakoilla!