”On suuri kunnia olla mukana” – Metallica-leiristä kommentoidaan Stranger Things -jaksoa, jossa hevijätin biisi on isossa roolissa

Sami Lommi

Yhtye myös toivottaa kaikki sarjan myötä tulevat uudet kuuntelijat lämpimästi tervetulleeksi "Metallica-perheeseen".

Metallican kasariklassikko Master of Puppetsin kuuntelumäärät ovat viime viikonlopun jälkeen nousseet raketin lailla suoratoistopalveluissa. Tästä on kiittäminen Netflixin Stranger Things -menestyssarjaa, jonka viimeisimmän tuotantokauden viimeiset jaksot ilmestyivät perjantaina 1. heinäkuuta. Sen enempää spoilaamatta kerrottakoon, että kauden päätösjaksossa Master of Puppets -kappale on erittäin näyttävästi esillä.

Metallica on nyt kommentoinut some-kanavissaan Stranger Things -sarjaa ja sitä, että heidän kappaleensa on mukana ja vieläpä isossa roolissa.

”Tapa, miten Dufferin veljekset (sarjan luoneet Matt ja Ross Duffer) ovat sisällyttäneet musiikkia Stranger Thingsiin on aina ollut seuraavalla tasolle, joten olimme enemmän kuin innoissamme, kun he eivät ainoastaan ottaneet Master of Puppetsin mukaan sarjaan vaan rakensivat vielä sen ympärille niin merkittävän kohtauksen. Odotimme innolla lopputulosta ja kun sen näimme, olimme ällikällä lyötyjä. Se on tehty niin hyvin, että jotkut jopa osasivat arvata biisin pelkästään trailerissa muutaman sekunnin vilahtaneiden (näyttelijä) Joseph Quinnin käsien perusteella! Miten hullun siistiä se on?” yhtye kommentoi.

”On suuri kunnia olla mukana ja tärkeä osanen Eddien (Quinnin roolihahmo) matkaa sekä olla muiden sarjassa soivien uskomattomien artistien joukossa.”

Yhtyeen TikTok-kanavalla bändin edustajat lisäksi muistuttivat kaikkia vanhoja faneja, jotka ovat suhtautuneet bändiin sarjan kautta tutustuneisiin uusiin kuuntelijoihin nihkeästi, että kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan joukkoon.

”Ihan vain tiedoksi: kaikki ovat tervetulleita Metallica-perheeseen. Olet sitten ollut fani 40 tuntia tai 40 vuotta, musiikki yhdistää meitä kaikkia”, Metallican TikTok-tilin ylläpitäjä kommentoi tuoreeseen julkaisuun, jossa bändi soittaa Master of Puppetsia livenä.

”Kaikki te olette aloittaneet nollapisteestä jossain vaiheessa.”

@metallica

Heard any cool songs lately? ⚡️ #Metallica #MasterOfPuppets #StrangerThings #StrangerThings4 #EddieMunson #NotLiveInTheUpsideDown

♬ Master of Puppets (Remastered) – Metallica