Osta Bruce Springsteenin vanha talo!

Bruce Springsteenin vuosina 1974-75 vuokraama talo on myynnissä New Jerseyn Long Branchissa, New Yorkin eteläpuolella. Viiden huoneen, kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen kokonaisuus maksaa 349 900 dollaria. Kiinteistöä kauppaava Susan McLaughlin toivoo Long Branchin kaupungin ostavan talon ja asettavan sen museokäyttöön.

– Että ostaisimme talon veronmaksajien rahoilla ja tekisimme siitä museon? En oikein usko… Mutta ehkä Bruce Springsteen voisi soittaa hyväntekeväisyyskeikan, jonka tuloilla museo rahoitettaisiin, Long Branchin kaupunginjohtaja Adam Schneider miettii.

Springsteen kirjoitti talossa Born To Run -klassikkolevynsä materiaalin.

Myös Bob Dylan liittyy tähän tarinaan. Elokuussa 2009 kävi nimittäin niin, että lähiseudulla konsertoinut Dylan oli katselemassa ko. taloa sateisena iltana, kun asukkaat päättivät soittaa poliisit paikalle ”epäilyttävän vanhan miehen vuoksi”.  ABC:n uutinen löytyy täältä.

McLaughlinin mukaan Dylan etsiskeli tuolloin inspiraatiota tutustumalla kuuluisien taiteilijoiden vanhoihin koteihin. Hänen ”talokiertueeseensa” kuului Springsteenin kortteerin lisäksi muun muassa Jim Morrisonin vanha asuinpaikka.

Born To Run soi tässä alla: