Ozzy ja Tony Iommi yksimielisinä: Black Sabbath voisi hyvinkin palata keikkakantaan vuonna 2022

Black Sabbath.

Vuoden 2022 Kansainyhteisön kisoista saattaa muodostua todelliset metallikekkerit, mikäli Ozzy Osbourne ja Tony Iommi . Molemmat herrat ovat tahoillaan nimittäin osoittaneet kiinnostusta Englannissa Birminghamissa järjestettävien urheilukisojen avajaisissa esiintymiseen.

Ozzyltä kysyttiin viime viikolla olisiko hän kiinnostunut esiintymään tapahtuman avajaisissa, johon pimeyden prinssi vastasi ykskantaan: ”Kyllä, se olisi fantastista, joko Black Sabbathin kanssa tai itsekseni. Olisi kiva tehdä niin. Olemmehan kaikki kuitenkin birminghamilaisia.”

Iommi puolestaan on esittänyt samansuuntaisia ajatuksia tuoreessa Birmingham Mailille myöntämässään haastattelussa. ”Se olisi hieno tapa edustaa Birminghamia. Olen mukana! Katsotaan mitä tapahtuu!”, mies kommentoi.

Black Sabbath paketoi legendaarisen uransa vuoden 2017 alussa. Vielä aiemmin tänä vuonna Iommi epäili paluun olevan ”hyvin epätodennäköinen”. Basisti Geezer Butler ei myöskään ole ollut järin toiveikas yhtyeen paluun suhteen: ”En usko minkäänlaisten yksittäiskeikkojen olevan todennäköisiä – ja se on minulle ihan okei.”

Saapa nyt siis nähdä kuinka tässä käy.