Ozzy Osbourne ei pidä Black Sabbathin 13-levyä todellisena Black Sabbath -levynä – ”Se ei ollut maata järisyttävä kokemus”

Vasemmalta oikealle: Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler.
Rex Features / Shutterstock / All Over Press

Osbournea harmittaa, ettei levyllä soittanut alkuperäinen nelikko.

Black Sabbathin (näillä näkymin) viimeiseksi jääneen 13-albumin julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi jo pyöreät kymmenen vuotta. Stereogum haastatteli laulaja Ozzy Osbournea miehen tuoreen sooloalbumin tiimoilta ja kyseli siinä sivussa, mitä Osbourne ajattelee tästä Sabbathin viimeisestä levystä näin vuosikymmenen jälkeen. Ozzy myöntää, ettei hänelle jäänyt levystä kovin hyvä maku suuhun.

”Jos ollaan ihan rehellisiä, minulla ei ollut juurikaan sananvaltaa sillä levyllä. Vaikka Rick Rubin (tuottaja) onkin hyvä ystäväni, en oikeastaan… Minä vain lauloin. Se tuntui siltä, kuin olisin astunut ajassa taaksepäin, mutta ei hyvällä tavalla”, Osbourne toteaa.

”Se ei ollut maata järisyttävä kokemus minulle.”

Osbourne sanoo, ettei pidä 13-levyä edes varsinaisesti Black Sabbathin levynä, koska yhtyeen alkuperäinen rumpali Bill Ward ei soittanut sillä.

”Sitä levyä ei tehty sillä tavalla, millä Black Sabbath ennen teki levyjä. Ohitimme sen pisteen, missä me itse olimme ohjaksissa ja palasimme siihen aikaan, kun kontrolli oli täysin jonkun toisen käsissä.”