Ozzy Osbourne joutui taipumaan ja perumaan syksylle kaavaillun esiintymisensä megafestareilla – ”Kehoni ei ole vielä valmis”

Eipä nähdä Ozzya sittenkään Power Tripillä.
10.7.2023 20:58

Ozzy Osbourne ilmoitti alkuvuodesta peruvansa usealla vuodella lykkääntyneen, viime keväälle kaavaillun Euroopan-kiertueensa vakavien terveysongelmiensa vuoksi. Samalla laulajaikoni kertoi, ettei pysty enää tekemään pitkiä kiertueita, mutta yrittää sinnikkäästi saada itsensä sellaiseen kuntoon, että tämä pystyy tekemään yksittäisiä keikkoja tai mahdollisesti residenssejä.

Osbourne oli optimistisesti kiinnitetty lokakuussa Kaliforniassa järjestettävän Power Trip -festivaalin esiintyjäkaartiin yhdessä Metallican, Iron Maidenin, AC/DC:n ja Toolin kanssa. Nyt laulaja on kuitenkin julkaissut some-kanavissaan tiedotteen, jossa tämä sanoo joutuvansa taipumaan tosiasioiden edessä: kroppa ei vieläkään kestä keikkailua, joten Osbourne vetäytyy megafestareilta.

”Alkuperäinen suunnitelmani oli palata keikkalavoille kesällä 2024, mutta kun tämä tarjous lyötiin pöytään, otin sen toiveikkaana vastaan. Valitettavasti kehoni ei ole vielä valmis eikä ylpeyteni salli, että ensimmäinen keikkani lähes viiteen vuoteen vedetään puolitehoilla”, Osbourne tiedottaa ja sanoo järjestäjien ilmoittavan pian korvaavasta esiintyjästä, jonka Osbourne sanoo tuntevansa hyvin.

”Ennen kaikkea haluan kiittää faneja, bändiäni sekä henkilökuntaani heidän ehdottomasta rakkaudestaan ja tuesta. Rakastan teitä.”

Lisää luettavaa