Ozzy Osbourne julkaisi elämäkerrallisen musiikkivideon uudelta sooloalbumiltaan – ”Se vei minut takaisin elämäni pimeimpiin aikoihin”

https://youtu.be/iuzyA5gDa4E

Jonas Åkerlund ohjasi Ozzyn uuden Under The Graveyard -videon.

Ozzy Osbourne julkaisee ensi vuoden alussa uuden sooloalbumin Ordinary Man. Levyltä on jo julkaistu singlemaistiaisina kappaleet Under The Graveyard sekä Straight To Hell ja nyt ensin mainittu saa kylkeensä myös musiikkivideon.

Videon on ohjannut muun muassa Metallicalle, Prodigylle, Madonnalle ja Rammsteinille videoita tehnyt Jonas Åkerlund. Elämäkerrallinen video vie katsojan takaisin 70-luvun lopun hetkiin, kun Osbourne oli saanut kenkää Black Sabbathista ja tämän elämä kulki alamäkeen – kunnes Sharon Arden ryhtyi hänen managerikseen ja nosti Ozzyn taas menestyksekkääseen soolouraan. Kaksikko päätyi lopulta myös naimisiin. Ozzyn roolissa videolla nähdään Jack Kilmer (Lords Of Chaos, The Nice Guys) ja Sharonia esittää Jessica Barden (Hanna, Penny Dreadful).

”Jonas teki musiikkivideosta minielokuvan. Rehellisesti sanottuna minun on vaikea katsoa sitä, koska se vei minut takaisin elämäni pimeimpiin aikoihin. Olen kiitollinen, että Sharon oli siellä nostamassa minut ylös ja uskoi minuun. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän tuki minua täydellisesti, mutta ei suinkaan viimeinen”, Ozzy kommentoi.